Designbutik Kolding lader dig møde byen og design på en ny måde

Vi har nogle gange for travlt med, at der hele tiden skal skabes nyt – vi skal også huske at bruge tid på alt det gode, der findes i forvejen

  • Vi vil med en unik kombination af et nyskabende On-line magasin og en tilhørende webshop skabe grundlag for at finde, udvikle og fortælle de gode lokale historier, du ikke finder andre steder.
  • Vi tror på kreativitet som en afgørende drivkraft for mennesker og virksomheder, og vi hjælper med at finde og formidle lige det, der gør den enkelte unik.
  • Vi kan og vil inspirere, motivere og bidrage til at alt det gode bliver – og måske endda bliver endnu bedre.

Med troen på der findes en god historie i alt, vil vores online magasin og webshop, Designbutik Kolding, føje en ekstra dimension til oplevelsen af byen og området, som alle kan have glæde af. Ligesom vi vil være med til at bringe begreber som kreativitet, design, innovation og iværksætteri helt ned på jorden.

Designbutik Kolding finder og fortæller de gode, lokalt forankrede historier om alt fra byens butikker, virksomheder og designere til iværksættere og folk med noget på hjerte, så du som læser kan få en mere helstøbt oplevelse af dit nærmiljø.

Du får mulighed for at ”møde” byen og området på en ny måde – opdage og genopdage de interessante steder og de mennesker, der står bag. På den måde står stederne, der fortælles om, mere frem i bybilledet, næste gang du kommer forbi eller du får lyst til at opsøge dem.

Design skal opleves

Udover at vores historier fokuserer på, hvad det er, der gør noget eller nogen unik, så inddrager vi også begreber som kreativitet, design, innovation og iværksætteri i vores fortællinger. Vi tror på, at evnen til at skabe findes i alle mennesker – også dem, der ikke tænker over disse ord til daglig.

For mange virker begreberne højtflyvende, men ved at give eksempler på, hvad de betyder og hvordan, de kan sættes i spil, bringer vi dem forhåbentlig ned på jorden, så de bliver lettere at forstå og relatere til.

Design er ikke kun et pænt billede eller en farverig plaid. Det er også en måde at tænke sin hverdag og virksomhed på. En måde at skabe det gode liv, og opnå det man ønsker.

Vi supplerer desuden med inspiration og artikler, hvis du skulle få mod på, eller have interesse i at vide mere om, hvad design er og kan, og blive inspireret til hvordan man kan drive og udvikle sin forretning.

Etik og troværdighed

Designbutik Kolding bygger på kvaliteter som autenticitet, vedkommenhed og tilgængelighed.

Vi vil ikke fortælle om et produkt eller en service, som vi ikke selv har haft kontakt med eller er nysgerrige på. Vi bestræber os på at være gennemsigtige i det, vi gør.

Vi tager ikke penge for at skrive og bringe historierne og det koster heller ikke noget at læse dem. Vi finder andre måder at tjene penge på fx igennem vores webshop, hvor vi sælger egne og andres spændende produkter. Du kan læse mere om vores forretningsmodel og etik her

Kuratering er det nye sort

Vi lever i en verden, hvor vi bliver bombarderet med information. Derfor gør vi en dyd ud af at afgrænse vores udbud af indhold og produkter i forhold til vores tema – dette er kuratering. Alt skal have en eller anden form for relevans og skabe værdi for både dem vi fortæller om og dem, der vælger at følge med – vi vil skabe win-win-situationer i alt det, vi gør.

Hjælp os med at finde og dele de gode historier

Giv os et tip om de gode historier. Både dine egne og andres. Og vær med til at dele dem der allerede findes. På den måde kan de brede sig som ringe i vandet, og måske inspirere til at alt det gode der findes i forvejen, og alt det nye der er på vej – bliver endnu bedre.

De bedste hilsener
Designbutik Kolding

Læs, endnu mere, om os her

Tør du lade os finde din gode historie, vil dele din egen eller give os et tip – så kontakt os her