House of innovation hjælper iværksættere

I fremtiden bliver vi alle iværksættere. Ihvertfald freelancere er der nogen der siger. Så hvorfor ikke allerede komme igang nu. Samfundet og verden har brug for os, og vi der er det, eller har prøvet at være det – ved også hvordan det er ikke at kunne lade være.

Af Designbutik Kolding

Der er mange tiltag der understøtter iværksætteri. Og jeg synes ikke det er alle der er lige gode. Ting bliver stærkere af at vokse uden kunstige tilsætningsstoffer. Men jeg synes at House of Innovation helt klart er et af de bedre steder. Her blander man mange forskellige slags firmaer og kompetencer hvilket styrker den enkelte. At være en gruppe af de samme skaber ikke meget nyt.

“Huset har alt det, vi skal bruge, og vi har et stærkt fagligt og socialt fællesskab med vores ”kolleger” fra andre brancher, som vi har haft gavn af at læne os op ad her i startfasen”, citat fra hjemmesiden

I House of Innovation man leje en kontorplads eller et kontor indtil man er klar til at finde sit eget sted. Huset byder udover at stille rammer til rådighed, også på mulighed for rådgivning og sparring. Der er en spiseordning med, ifølge min smag, god mad. Og så er der forskellige inspirerende og sociale tiltag man kan vælge at deltage i.

House of Innovation huser også en del af Business Kolding, i gamle dage kaldet Koldings Erhvervsråd. De arrangerer bl.a. gratis rådgivning for iværksættere, typisk på torsdage, som man kan melde sig til. Jeg rådgiver selv der i min egenskab som designer. Hvilket jeg også selv får megen glæde ud af.

Huset ligger centralt i byen i den gamle “National Bank”, på et hjørne imellem Buen og Jernbanegade.

En kontorplads koster 2000 kr. om måneden.
Et kontor 3.300 kr.

Du kan læse om flere priser og muligheder her på deres hjemmeside 

Jeg kan anbefale at checke House of Innovation ud, hvis du er iværksætter eller har iværksætter drømme og er i starten af din rejse. For husk, ligeså snart du eller I kan, så er det ud at stå på egne ben.

Besøg House of Innovation Jernbanegade 27 i Kolding