Nyt liv i den gamle grisestald for krop, ånd og kreativitet – og du er inviteret

På den gamle firlængede gård Elskager i Sdr. Bjert, foregår der spændende ting i den ene længe. Her er vi fem mennesker der deler lokaler og arbejder med det vi brænder for. Det vil vi nu gerne bruge en dag på at dele med alle jer der har lyst til at bruge jeres krop, ånd og kreativitet. 

Af Bodil Knutz

Som mange andre gamle gårde, er det længe side der er blevet drevet landbrug på Elskager og i længerne, der engang var fyldt med grise, traktorer, halm, hø og korn, er der i dag et helt andet liv.

Gården ejes af Nico Lorck-Schierning, som bor i stuehuset. I stuehuset er der desuden endnu en lejlighed, som også er beboet af en familie. Længerne er ikke de originale, da de blev totalskadet i orkanen i 1999. Til gengæld for ødelæggelsen blev de genopbygget og fremstår i dag i stil med det gamle og med genbrug af de gamle vinduer.

img_1046

Når man kører ind på gårdspladsen, er der i den højre længe en stor rød portligenede indgang, hvor grisene er skiftet ud med kontorfællesskab og fem menneskers ildsjæle. Hver tirsdag aften lyder der høj musik ud fra lokalet, og man kunne have en mistanke om at der lå en skjult afdeling af Pitstop, for hvis man også kigger ind gennem vinduerne, vil man kunne se folk der danser fuldstændig uhæmmet. vildt og inderligt.

Hvis man kigger ind mandag eller torsdag eftermiddag og aften, vil man møde et syn af mennesker, der enten ser ud som de er faldet i søvn på gulvet eller har fået noget galt i halsen, som de prøver at få ud, ved at stå på hovedet. Hver anden onsdag venter der igen et underligt syn af folk der sidder på måtter og er faldet i søvn siddende. Ja, det bliver mere og mere mystisk.

Hvis man kommer om formiddagen bliver det hele dog lidt mere almindeligt. Hvis vejret er godt, står den store dør vidt åben og måske bliver der holdt møde ude i morgensolen på den fredelige gårdsplads. Der vil sandsynligvis være en liflig duft af kaffe og  den store whiteboard tavle har været  i brug med post-it notes, små tegninger og et kaos af ord fra en brainstorm.

Vi fem der står bag

Vi fem, der deles om de smukke lokaler, består af Ane Friis, Kim Aagaard Holm, Benny Thychsen, Thomas Chistiansen og Bodil Knutz, hvoraf Bodil og Benny bor i Sdr, Bjert og de andre i Kolding.

Nogen kender os allerede og har været med til yoga eller 5-rytmedans, men vi vil gerne give endnu flere en oplevelse af, hvad det er de kan og brænder for, og derfor åbnes dørene for alle nysgerrige lørdag den 8. oktober 2016, imellem kl. 9 og 15.

Bodil starter med yoga kl. 9 for de morgenfriske, og det bliver en yoga alle kan være med til. Derefter skruer Ane op for musikken, så det vil være komplet umuligt ikke at begynde at bevæge sig. Dansen giver helt sikkert varmen og Benny tager derfor over og får alle ned i et fuldstændig roligt og komplet afslappende tempo, hvor det eneste du skal fokusere på er dit åndedræt.

14438758_10154751259209767_1029737903_o

Kom og oplev kroppen, ånden og kreativiteten i vores dejlige lokaler

ane-dans_dsc3024fb

Hvis man har været med hele formiddagen, er det nu du skal finde en madpakken frem og holde en pause, inden Thomas inviterer til relationsleg og kommunikation gennem bevægelse.

Dagen slutter af med, at du under kyndig og humoristisk vejledning af Kim, vil lære at udtrykke dig ved brug af små simple tegninger. Så tænker du måske, ”Det er fint, men jeg kan ikke tegne”, men det kan du efter en time med Kim. Samtidigt er det et rigtigt godt værktøj og en anledning til at reflektere over dagen der er gået.

img_0437

Det vil glæde os rigtigt meget at få besøg og give en oplevelse af de ting vi går og elsker at lave. Det hele er gratis og du kan plukke i programmet som du har lyst til.

Der vil være te, kaffe, lidt frugt og nødder til den lille sult in between. Tag som sagt gerne madpakke med, hvis du ved, at du er der hele dagen.

Læs mere og tilmeld dig lige her på vores facebookgruppe “WeCreate – Krop, ånd og kreativitet”

Vi er alle selvstændige, men kalder vores fællesskab WeCreate. Vi glæder os til at se dig!

Du kan også følge og læse mere om hvad hver af os arbejder med:

Bodil Knutz, Bjert Yoga
Thomas Christiansen, www.fornemmelse.dk
Benny Tychsen, www.breathesmart.dk
Ane Friis, 5rythms, www.bodystory.dk
Kim Aagaard Holm, www.designastronaut.dk
www.designbutikkolding.dk