DM i Design for unge træner de kreative muskler for unge og sætter fokus på designfaget

Sidste sommer afholdtes der for tredje gang DM i design for unge i Kolding. Og der arbejdes på der også kommer et i år. Bliv her lidt klogere og nysgerrig på det spændende projekt

Af Kim, Designbutik Kolding

DM i design har som formål, at mange flere unge skal have chancen for at arbejde med designprocesser og opleve den store tilfredshed det giver, når man gennem en designproces kan skabe forandring og få ideer til nye muligheder. Med DM i Design, skabes der  mulighed for at træne den kreative muskel.

Konkurrencen motiverer og udfordrer grænserne for hvad man tror man kan og det er præcis det DM i Design gerne vil opnå: At mange flere unge mærker at de har muligheder for at skabe forandring og dermed få tillid til egen kreativitet.

Ide- og energikilden bag DM I Design er Klemmensen & Knutz med fornavnene Tina & Bodil. Begge med baggrund fra Designskolen Kolding. Sideløbende med DM i Design arbejder Bodil idag på Engelsholm Højskole, med fokus på den kreative personlighed. Tina anvender animation som organisationsudviklings værktøj i hendes egen virksomhed. Læs historien om dette her.

Tinas plads er i år blevet overtaget af undertegnede, men vi arbejder hårdt på at der også skal komme et DM i Design arrangement i år.

Hvis du er nysgerrig så Besøg hjemmesiden for DM i Design her, og/eller kontakt Bodil hvis du gerne vil vide mere på kontakt@dmidesign.dk

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *